Coaching

Het leven is niet altijd even makkelijk. Soms lijkt het alsof niets gaat zoals jij het wil en dat je nergens komt terwijl je het idee hebt heel hard te werken. Of misschien weet je nog niet eens wat je nu precies wil. Als dat langere tijd duurt is dat niet prettig en kan het je onzeker maken. Coaching kan je daarbij helpen. Herken jij je bijvoorbeeld in het volgende:


  • Je voelt dat je op je huidige werk niet op je plek zit maar je weet niet wat je dan zou moeten. Ergens voel je dat er meer is en iets dat veel beter zou passen maar je weet niet goed hoe je dat helder kan krijgen.

  • Je hebt al vaak geprobeerd iets op te starten maar steeds loopt het op niets uit. Je lijkt je niet te kunnen focussen waardoor het project, die nieuwe baan of relatie blijft steken in een twijfelachtig en teleurstellend resultaat.

  • Heb je het idee dat je nergens komt in zowel je privéleven als je beroepsleven? Dat alles zo moeizaam gaat en dat je nooit iemand 'mee krijgt' in je ideeën?

  • Je wil graag iets veranderen in jezelf maar je weet niet hoe? Je weet alleen dat je niet blij bent met hoe het leven nu loopt.

  • Je voelt dat je moet leven op een manier die te veel van je vraagt maar zie je zelf niet hoe je stress kunt verminderen?

  • Je hebt het idee dat je erg gevoelig bent voor alles dat er om je heen gebeurt en heb je er moeite mee dit allemaal te verwerken en een plek te geven?

  • Je hebt iets meegemaakt dat je erg geraakt heeft of van je stuk heeft gebracht en vind je het moeilijk hier rust in te vinden?


Coaching kan hier goede ondersteuning en hulp bij bieden. Bij coaching gaan we er vanuit dat alle antwoorden al binnenin je zitten. Alles om jouw probleem op te lossen heb je al in huis, je hebt alleen handvatten nodig om er een weg in te vinden.


De coaching bij Angels&Magic is heel persoonlijk en is een echte samenwerking. Het zelf actief aan de slag gaan met je probleem geeft al een gevoel van empowerment. Aan het eind van elk gesprek gaan we samen kijken naar wat jij nog nodig hebt. Wel raad ik aan in ieder geval drie gesprekken te plannen om hetgeen er gebeurt samen te kunnen volgen en zo goed mogelijk te begrijpen. Daarvoor mogen we ook even de tijd nemen omdat het lichaam een aantal dagen langer nodig heeft dan de ziel om aan de veranderde situatie te wennen, dat is normaal. Wat het ook is dat jij nodig hebt, we bespreken het samen. Het gaat er om dat je zelf weer krachtiger en beter in balans voelt en weer verder kunt met je leven op een lichtere en positievere manier.

Tarieven coaching

Ieder coachingstraject is anders en vraagt om andere invulling en duur. Wil je coaching aanvragen dan zullen we eerst samen kijken wat er het best passend is voor jou om jouw probleem of problemen aan te pakken. Als we overeenstemming hebben over de invulling van de coaching dan doe ik een aanbod over de benodigde investering. Hier komen we vast samen wel uit. Een aanvraag verplicht je nog tot niets. Neem daarom bij interesse contact op via marieke@angelsandmagic.nl