Coaching

Bij coaching gaan we er vanuit dat alle antwoorden al binnenin je zitten. Het is alleen de kunst om daar bij te komen. Dat kan met normale therapie, alleen vraagt dat vaak veel sessies en doorwerken van allerlei lagen die zich over de kern hebben gevormd.

Helen van oud verdriet en oude pijn is een voorwaarde om te kunnen groeien en ontwikkelen in dit leven. Bij mijn coaching maken we gebruik van verschillende technieken zoals een familieopstelling, voice dialogue of een energielezing om onze gevoelens te verkennen en snel tot de kern van het probleem komen. Dat kan, omdat onze ziel graag wil helen. Ons hoger zelf, ons vrije deel dat in verbinding staat met zowel onszelf als met het hele universum, weet precies wat daarvoor nodig is. Door contact te maken met dit hoger zelf, vinden we de antwoorden. Dit is het zelfhelend vermogen en dit is voor iedereen mogelijk.

De coaching bij Angels&Magic is heel persoonlijk en zal bestaan uit een samenwerking tussen het universum, jou en mij. In ons eerste gesprek bespreken we je probleem. Daar gaan we meteen mee aan het werk. Aan het eind van elk gesprek gaan we samen kijken wat jij nog nodig hebt. Dat kan een volgend gesprek zijn waarin we dieper in gaan op het probleem, of misschien heb je eerst tijd nodig om alles te laten bezinken. Het lichaam heeft een aantal dagen langer nodig dan de ziel om aan de veranderde situatie te wennen, dat is normaal. Wel raad ik aan in ieder geval drie sessies te doen om hetgeen er gebeurt samen te kunnen volgen en zo goed mogelijk te begrijpen. Wat het ook is dat jij nodig hebt, we bespreken het samen. Het gaat er om dat je zelf weer krachtiger en beter in balans voelt.