Consulten in de praktijk


Loop je al langere tijd rond met een vraag waar je maar geen helderheid in krijgt? Een dilemma waar je maar niet uitkomt? Soms heb je net dat ene puzzelstukje nodig om je puzzel compleet te maken. Een eenmalig consult kan hier behulpzaam zijn. Afhankelijk van wat ik voel dat nodig is en van wat jij prettig vindt, gaan we samen aan het werk. Een eenmalig consult kan bestaan uit bijvoorbeeld een reading van je energieveld, in combinatie met kaarten en pendel. Het kan ook een familieopstelling of een voice dialogue-sessie zijn. Het gaat er om dat jij de helderheid krijgt die je zoekt zodat je weer verder kunt met je leven. Eenmalige consulten bij mij in de praktijk duren anderhalf tot twee uur.

Digitale consulten


Heb je snel en antwoord nodig, dan kan een consult ook via de telefoon, per SMS of What'sApp. Dit is voor mij vaak op korte termijn in te plannen. Digitale consulten zijn geschikt voor de vragen die met een kaartlegging beantwoord kunnen worden. Bij elke kaartlegging channel ik informatie uit jouw energieveld en uit het universum. Dit maakt de kaartleggingen uitgebreider en nog persoonlijker. Per kaartlegging kan er één vraag beantwoord worden.

Tarieven en consult aanvragen

Omdat iedere vraag uniek en persoonlijk is vraagt dat om elke keer een uniek en persoonlijk consult. Hierdoor is het niet mogelijk hier een standaardprijs voor te maken. Mocht je een consult willen aanvragen, neem dan contact met me op. Dan kijken we samen naar wat je nodig hebt en wat de investering daarvoor zal zijn. Uiteraard verplicht een aanvraag je nog tot niets.

Stuur vrijblijvend een mailtje naar marieke@angelsandmagic.nl