Enkelkaartlegging

Zit je met een vraag of dilemma waar je een snel en duidelijk antwoord op wil hebben? De enkelkaartlegging kan hulp bieden. De informatie die je ontvangt is de informatie die nu het belangrijkste is om te weten. Ik geef je een uitgebreide uitleg van de kaart en een gechannelde boodschap van de Engelen. Het geeft een basis weer maar geen verdere details over hoe het vervolg van de acties zal zijn.

Deze enkelkaartlegging bied ik aan voor

€24,95

Driekaartlegging

Een driekaartlegging geeft inzicht in de basis van de vraag, die kan een stukje in het verleden liggen. Daarnaast geeft het inzicht in de huidige situatie en wat het beste is om te doen. De derde kaart geeft een stukje inzicht in de toekomst, ongeveer drie maanden vooruit, als het advies van de Engelen wordt opgevolgd. Ook bij deze legging geef ik je een uitgebreide uitleg van de kaarten en een gechannelde boodschap van de Engelen. De Engelen laten ons altijd alleen de eerstvolgende stap zien, niet het hele pad. Dat heeft ermee te maken dat we de ervaringen op de weg naar ons doel nodig hebben om te groeien en leren.

Deze kaartlegging bied ik aan voor

€49,95

Vijfkaartlegging

De vijfkaartlegging is een uitgebreide legging die naast inzicht in de basis van de vraag en de huidige situatie meer inzicht geeft in de toekomst, mits het advies van de Engelen wordt opgevolgd. Ook bij deze legging geef ik je een uitgebreide uitleg van de kaarten en een gechannelde boodschap van de Engelen. Het geeft details en inzichten waardoor het duidelijker zal worden welke keuze het beste aansluit bij het door jou gewenste resultaat.

Deze legging bied ik aan voor

€69,95

Energie reading en healing

Bij een energie reading en healing ga ik door contact te maken met jouw Hoger Zelf kijken wat de oorzaken zijn van het probleem waar je tegenaan loopt. Dit kan iets zijn uit je jeugd maar ook uit vorige levens of iets dat je met je mee draagt uit vorige generaties. Jouw Hoger Zelf weet alles wat er nu is, wat is geweest en wat nog gaat komen omdat dat deel van jezelf nog weet wat de hogere doelen zijn die jij gekozen hebt om hier op aarde uit te werken. Als er ergens blokkades liggen kunnen we die oplossen met hulp van de Engelen. Dit kan op afspraak op afstand gedaan worden. Ik maak een uitgebreid verslag van de reading/healing dat ik per mail naar je opstuur.

De energie reading en healing bied ik aan voor €89,95

Fotolezing

Benieuwd wat een foto over je zegt? Door het lezen van een foto krijg ik informatie door van de Engelen die op dat moment belangrijk is voor jou om te horen. Het kan bijvoorbeeld gaan om zaken waar je mee aan het werk mag gaan of om dingen die nu spelen in je leven of gespeeld hebben. Hier komen vaak bijzondere boodschappen naar boven. Voor het lezen van een foto is altijd toestemming nodig van de persoon op de foto. Is dit niet het geval dan krijg ik geen of onjuiste informatie door. Gaat het om een foto van een overleden geliefde dan kan ik met mijn pendel bepalen of ik de foto mag lezen of niet. Het is altijd de moeite waard om dit per individu te bespreken. Ik stuur een verslagje van de fotolezing per mail naar je toe zodat je het kan terug lezen. De fotolezing bied ik aan voor € 19,95