Over Mij

Mijn naam is Marieke van Deursen en ik ben intuïtief coach. Ik ben geboren als hoogsensitief persoon (hsp) en heb dit vroeger net als veel andere hooggevoelige mensen als een behoorlijke uitdaging ervaren. Ik was snel overprikkeld door gebeurtenissen waar anderen helemaal geen last van leken te hebben. Ik had een groot voorstellingsvermogen en leefde het liefst in mijn fantasiewereld. Ik was er van overtuigd dat er meer was dan wat we met het blote oog konden zien en ik wist al heel vroeg dat ik hiermee zou kunnen werken. Tijdens het opgroeien raakte ik door mijn ervaringen met mijn omgeving het contact met die mooie wereld kwijt en leerde ik met vallen en opstaan leven in wat mij verteld werd dat 'de echte wereld' was.


Pas halverwege de twintig begon ik weer bijzondere ervaringen toe te laten die ik jarenlang had weggestopt en had genegeerd. Langzaam opende zich een wereld voor me die zo veel helderder was dan mijn dagelijkse leefwereld. Een wereld waarin voor iedereen alles mogelijk is, als je er maar weet hoe je er moet komen.


Vanaf ongeveer mijn dertigste levensjaar begon ik met het werken met kaarten. Mijn eerste setje was meer dan een eeuw oud en had ik gekregen van een oude dame. Het lezen van de kaarten ging me heel natuurlijk en gemakkelijk af. Ik had nog niet door dat ik het grootste deel van de informatie 'door kreeg' door boodschappen te channelen. Al snel kreeg ik ook een pendel cadeau van iemand en ook het werken met een pendel had ik snel in de vingers. Met beide media is het goed mogelijk om duidelijke antwoorden op vragen en inzichten in situaties te krijgen.


Rond mijn vijfendertigste deed ik mijn eerste cursus in clearing. Dat houdt kortgezegd in het lezen van het energieveld van een ander en daar blokkades opruimen of beschadigingen helen. Daar leerde ik dat de informatie die ik kreeg gechannelde informatie was. Hier lag duidelijk één van mijn talenten want ik leerde het energetisch werken snel en zonder veel moeite. Ongeveer een jaar later deed ik de tweede cursus clearing die verdieping bood op de eerste cursus.


In de jaren die volgden heb ik nog trainingen en cursussen gedaan in familieopstellingen, werken met engelenkaarten, meditatie, fotolezen en heel recent nog (maart 2020) een training in voice dialogue.  

Dit alles combineer ik in het werken met klanten in mijn praktijk. Bijna alles kan op afstand of telefonisch gedaan worden maar ik vind het zelf prettig om iemand ook persoonlijk te ontvangen. Mijn praktijk zit in Millingen aan de Rijn waar ik iedereen van harte welkom heet.