Wie ben ik?

Net als veel andere lichtwerkers werk ik in de zorg. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige met allerlei extra scholingen en cursussen en daarnaast ben ik afgestudeerd

maatschappelijk werker met specialisatie coaching. Het spirituele bleef altijd mijn aandacht trekken. Omdat ik altijd een diepgewortelde overtuiging heb gehad dat er meer was om mee te werken dan alleen het zichtbare, heb ik verschillende cursussen en trainingen gedaan op het gebied van aura's lezen en helen, kaartleggen en familieopstellingen. Daarnaast heb ik veel gelezen en bestudeerd over bijvoorbeeld pendelen, chakra's, dromen, astrologie, de wet van de aantrekkingskracht, numerologie en natuurlijk Engelen. Mijn voorkeur gaat nu uit naar het werken met de zuivere energie van Aartsengelen en met name Aartsengel Michaël is een van mijn meest trouwe metgezellen.

Door mijn leven heen heb ik op verschillende momenten en plaatsen mensen ontmoet die mij steeds een stukje de kant van de spiritualiteit op hebben gestuurd. Dat had ik toen niet in de gaten maar achteraf gezien zie ik dat zij allemaal een rol speelden in mij helpen bij het behalen van mijn hogere doelen in dit leven. Ik ben er dan ook erg dankbaar voor dat zij op mijn weg gekomen zijn. Nu wil ik ditzelfde voor andere mensen doen in de vorm van mijn praktijk Angels&Magic. Ik zie er naar uit veel mensen te kunnen helpen.

--------

De energie van Engelen is een hele zuivere energie waarbij je de garantie hebt dat alles wat er gebeurt, uit liefde voor alle betrokkenen is. Het is als het ware werken met licht en mensen die dit werk doen worden dan ook vaak lichtwerkers genoemd. Geen enkele vraag is vreemd voor de Engelen en zij zijn blij dat hun hulp wordt ingeroepen. Ze zijn er namelijk om ons te helpen het leven hier makkelijker en leuker te maken. Het werken met Engelenenergie is to the point, zuiver en snel. Voor iedereen die een vraag heeft, niet lekker in zijn vel zit of zonder duidelijke oorzaak zijn plekje niet kan vinden, kan hulp van de Engelen helend zijn.

Kijk rustig rond hier op de website en mocht je iets willen vragen, dan kun je een mailtje sturen naar marieke@angelsandmagic.nl.