Gewoon een goed gesprek

Soms lijkt het of we in dit leven steeds tegen dezelfde problemen aan lopen. Dit is frustrerend en vermoeiend. Dit gebeurt echter niet voor niets.

We komen naar deze aarde met zelfgekozen opdrachten. Dit zijn dingen die we willen leren om onze ziel te laten groeien. Zo gauw we op aarde aankomen weten we niet meer wat die opdrachten zijn. Daarbij hebben we ons ego dat ons continu van de wijs brengt met angsten en beren op de weg.

In dit programma van drie gesprekken gaan we hier samen aan werken. We gaan eerst zichtbaar maken wat er precies gebeurt en vervolgens gaan we kijken wat er nodig is. Dit kan bijvoorbeeld een energiehealing zijn, een ritueel om dingen uit het verleden los te laten, een kaartlegging voor verduidelijking. Samen bespreken we wat het best passend is.

Voor meer informatie over Gewoon een Goed Gesprek stuur me een mailtje op marieke@angelsandmagic.nl of via het contactformulier op deze website onder tabblad 'contact'.

Vreemd Kind

Wordt jouw kind net als ik vroeger bestempeld als vreemd kind of anders dan anderen? Kijkt je kind anders naar dingen dan andere kinderen? Is je kind gevoelig voor wat anderen nodig hebben en neemt het snel emoties van anderen over? Wellicht is je kind hoog sensitief. Ondanks dat er veel hoogsensitieve kinderen geboren worden in deze tijd, en er ook veel behoefte is aan deze gevoelige prachtige kinderen, is niet altijd makkelijk voor hen in deze wereld. Het is voor hen vaak moeilijk om zich aan te passen aan bijvoorbeeld een schools systeem.

In een serie van drie gesprekken gaan we kijken waar jouw kind tegenaan loopt en wat het nodig heeft om verder te komen zonder zijn eigenheid en sensitiviteit te verliezen. Ook kinderen kunnen veel baat hebben bij een energiereading en healing. Dit kan hen versterken in het bij zichzelf blijven. De prachtige en vriendelijke afbeeldingen van bijvoorbeeld de elfentarot kunnen inzicht geven in wat op dit moment het belangrijkste is voor je kind. Deze afbeeldingen en boodschappen sluiten vaak mooi aan bij de fantasiewereld die het kind zelf heeft.

Voor meer informatie over Vreemd Kind stuur me een mailtje op marieke@angelsandmagic.nl of via het contactformulier op deze website onder tabblad 'contact'.


Terug in balans

Voel jij je niet in je kracht staan of uit balans in je relatie, je werk of je familie of vriendenkring? Met behulp van Engelenenergie kunnen we hier aan werken.

In een serie van vier gesprekken gaan we samen kijken wat het probleem is en wanneer het zich voordoet. Vaak ligt er een diepere betekenis in bepaald gedrag dat zich steeds opnieuw laat zien. Of er zit een verborgen boodschap in over iets dat nog verwerkt mag worden. Dat kan uit dit leven zijn maar ook uit vorige levens. Bijvoorbeeld een energiereading en healing kan hier uitkomst bieden.

Daarnaast kunnen we gebruik maken van rituelen om te vergeven of los te laten wat je in de weg staat. Een opstelling kan heilzaam zijn om beter je plek in de relatie te vinden. De Engelenkaarten kunnen je de weg wijzen naar waar je nog aan mag werken en wat de beste volgende stap is. We kijken per keer wat jij nodig hebt op het punt waar je dan staat. Het leven wordt een stuk aangenamer als je zelf beter in balans bent.

Voor meer informatie over Terug in Balans stuur me een mailtje op marieke@angelsandmagic.nl of via het contactformulier op deze website onder tabblad 'contact'.
Zo Mooi Ben Ik

Voel jij je minder mooi door een operatie, een vervelende ervaring in bijvoorbeeld een relatie, een eetstoornis of een andere oorzaak? Natuurlijk, we veranderen als we ouder worden en door ervaringen die we opdoen in ons leven. Vaak zijn dit vervelende ervaringen als we ons er minder mooi door voelen. En voelen we ons minder mooi, dan is dat exact wat we uitstralen en terugkrijgen van het Universum.

Samen gaan we kijken naar wat er nodig is voor jou om los te laten wat jou in zijn greep houdt. Soms is het makkelijker dan je denkt maar je moet zelf de stappen zetten. Een energiereading en healing kan hier ondersteuning bij geven.  

Dit programma heeft een leuke bonus op het eind, namelijk  een fotoshoot bij een professionele fotograaf. Samen met hem ga je je hervonden schoonheid letterlijk in beeld brengen. Dit is een mooi aandenken aan deze innerlijke reis.

Voor meer informatie over Zo Mooi Ben Ik stuur me een mailtje op marieke@angelsandmagic.nl of via het contactformulier op deze website onder tabblad 'contact'.


Hoog Sensitief?

Het valt niet altijd mee om hoog sensitief te zijn in onze maatschappij. Loop je met vragen rond over hoe je om kunt gaan met je gevoeligheid of welke kant je nu het beste op kunt gaan? Voel je dat het leven soms zo moeizaam gaat terwijl anderen er doorheen lijken te huppelen? Heb je het idee dat alles jou veel meer raakt dan anderen? Een goed gesprek kan je hierbij helpen. De Engelen wijzen ons de weg naar onze hogere doelen en door hen om hulp te vragen, kan het leven voor een hooggevoelig mens een stuk makkelijker worden. Leer hoe je je gevoeligheid om kunt zetten in kracht. Je leven zal volledig ten goede veranderen.

Voor meer informatie over Hoog Sensitief? stuur me een mailtje op marieke@angelsandmagic.nl of via het contactformulier op deze website onder tabblad 'contact'.